söndag 1 november 2009

Back!

Oj vad det var tyst och stilla här! :) Men nu lovar jag att det ska bli ändring på det! ;) Fredagen var lite smått stressig då jag 1. Var tvungen att göra klart mitt projekt. 2. Skulle ordna kalas såklart eftersom bebisen fyllde år. 3. Skulle på maskerad. Skillad som jag är fixade jag såklart allt utan minsta problemos :)

Igår låg jag i sängen hela dagen. Jäkla rom till å sätta sig på nervsystemet! ;) Men det var mysigt och blev massa gamla avsnitt av Desperate Housewives. Att jag har festat har dock oxå (tyvärr) betytt att jag har fuskat en del. Så lite ångest har jag. Fredagen blev inte så himla dum eftersom jag hade sparat en del points under veckan... Men igår gick det helt åt skogen. Men det är som konsulenten säger att man måste släppa taget och leva ibland... Det är ju trots allt for life som man gör det här och man kan inte sitta instängd i en garderob resten av livet. Smart va?

Snart är det middag hos mormor. Hon är en mycket förstående mormor så jag har fått beställa mat: Kyckling med vad det nu kan tänkas bli till. Ska bli gott. Sedan lovar jag att det är back on track. Ok?

2 kommentarer:

Suzan sa...

japp, heja heja!

Li sa...

hihi,känner igen det du skriver om helgen...fuskandet :S
men hej och hå, nya tag nu;)