onsdag 7 oktober 2009

Euforia

Total känsla av eufori. Och vem behöver droger när det finns träääniiing :)

Först och främst åkte jag och vägde mig. Smått nervös. Obefogat. Vågen visade -0,6... nej vänta... -0,7 och stannade slutligen på -0,8kg. En riktig cliffhanger! ;)  Så jag är mer än nöjd! Särskilt eftersom jag trodde att den skulle visa plus :O

Sedan åkte jag till gymmet. På onsdagar är det aerobics som står på schemat. Den ordinarie instuktören är dock bortrest och ersatt med min absoluta favorit instruktör. Hon är verkligen en förebild! Hon fick barn i början av sommaren men av detta märks föga. Hon är back on track och så jäkla energisk! Så det såg jag framemot. Sedan sa hon: "Hej och välkomna. Aerobics är ju inte mitt pass egentligen... utan jag kör ju pump, combat och jam... Så då tänkte jag promota detta lite. Body Jam." Mitt hjärta stannade. F***n!!! Men hon sa oxå att hon hade modifierat det lite. Och det var verkligen kul! Hon gör det så himla lätt! Det var många som inte hängde med, men jag gav järnet. Varenda uns av energi skulle ut och jag kände att jag var on fire! Jag gav allt och jag gjorde det bra!

Jag gillar att stå längst fram. Då ser man sig själv i spegeln *eeegooo* och man ser instruktören. Och det roliga var att mitt i ett set av rörelser stannade instruktören upp, ställde sig och tittade på mig och jag hann tänka shit, vad har jag gjort nu?! Men hon fortsatte titta och sa "Fan! Du gör den här rörelsen så jäkla bra!" Haha! Jag var alltså on fire! Och att höra något sådant från någon man ser upp till var såklart helt underbart! Så trots att jag inte fick någon luft och mitt hjärta dunkade så hårt att jag trodde det skulle lämna min bröstkorg gav jag ännu mer.

Ja, eufori är verkligen den enda känslan som kan beskriva mitt tillstånd just nu.

3 kommentarer:

ija sa...

Gud vad härligt! Jag förstår precis vad du menar =) Testade bodystep för första gången idag, har aldrig testat bodyjam men det borde jag kanske! Bra jobbat idag!

Malin sa...

Vilket fint minus! Grattis! :) Och härligt med sådan känsla på träningen :)

Pernilla sa...

Someone call brandkåren… Grattis till minus!