söndag 19 april 2009

Sockerberoende

Jag tror jag har ett ganska seriöst sockerberoende, även om jag vägrar erkänna det. Jag är en som en "nykter alkoholist" som klarar mig bra så länge jag står emot. Men sen är det allt eller inget. Vad som får att reflektera är att jag aldrig har varit allt eller inget-typen förut. Jag har haft vad man brukar kalla karaktär. Nu är jag bara trashad.

Förut tänkte jag att nej nu får det vara bra, det går fortfarande att "rädda dagen" och lite gör liten skada, mycket gör mycket skada. Men nu är det mer "skadan är redan skedd, ge mig".

Jag behöver GI mer än jag först trodde. Och jag tror att en rivstart, strikt och utpekad, skulle göra mig och mitt sockerbehov gott. Synd om sambon bara. Som får stå ut med en abstinens sjuk... kossa. Men i längden vill han nog hellre ha en tjej som trivs med sig själv. Och som är stolt över sig själv. Så att han kan vara stolt över mig. Jag får nog fråga honom om det.

3 kommentarer:

Ardisia sa...

kört rivstart sen tisdags och redan första dagen åt jag en mjukglass och på kvällen tryckte jag i mig bröd !!!Men har nu planerat mina måltider och mår faktiskt prima . Bakade till och med kanelbullar igår och har inte tagit en endaste och jag har redan gått ner ett par kilo!

Hurra för rivstart. ! Det här ska jag köra ett tag med dispens för min kommande 40 årsdag då minsann ska det bäljas vin och annat !

Testa rivstart och funkar det inte så funkar det inte ..

go4goal sa...

Jag kör rivstart, är på dag 6 och vet att jag är sockerberoende. Nul socker är vad som gäller annars funkar det bara inte. Ganska tufft men har hittad hjälp i GIviktkolls Protein Diet pulver - tar suget - kolla min hemsida, står om det. Lycka till, vi fixar det :))))

Chrissan sa...

Jag är garanterat sockerberoende...skitjobbigt när man tryckt i sig en massa godis och sen måste "tända av".;)