lördag 18 april 2009

Att äta

Idag fick bli en sån där dag då huvudsaken är att jag äter. Så jag åt lasagne till middag. INget bra GI, jag vet. Jag vet egentligen så himla mycket. Har alltid varit bättre på teori än praktik.

Tänkte jag ska försöka sätta mig ner imorgon och med hjälp av GI-Viktkoll planera hela kommande vecka. Sen får nästa utmaning bli att hålla sig till det. Funderar lite på att köra "riv-start" men blir lite skeptisk eftersom jag hört en del som klagat på att de inte har någon energi... Och det måste jag ha för att klara av min stressiga vardag :) Och sen är det, det här med träning jag blir lite fundersam över... Klart man behöver kolisar när man tränar!

Vad är er uppfattning? Bu eller bä för rivstart?

4 kommentarer:

Ladybug sa...

Tumme upp för rivstart. Jag har haft energi. Inget sötsug. Det enda BU är att jag haft huvudvärk. Vatten eller kaffebrist tror jag.

Chrissan sa...

Ska också försöka mig på rivstarten fr o m måndag...får se hur det går.

Tjockis sa...

Okej, Guess it's worth a try!

Finessan sa...

Tumme upp för rivstart här också. Jag körde det i tre månader och mådde superbra! Tränade även ganska så hårt och det var inte heller några problem. Märker snarare nu, när jag har mer kolhydrater i maten, att magen blir mer svullen, blir fortare hungrig osv...

Du kommer att klara det. Pepp pepp!