torsdag 23 april 2009

Blandad dag

Nejdå, dagen har fortsatt i samma anda och det har gått på tok för långt mellan målen. Och detta skapar en helt naturlig känsla av att snabbt vilja höja blodsockret. Och vad hade väl passat bättre än en bit av den kladdkaka som min syster hade bakat. Eller choklad nu på kvällen? Men naha, jag rivstartar. Och jag tror min kropp tackar mig för att jag valde kalkonskivor och keso som kvällsmål istället för choklad. Vad tror ni? Jag är iaf STOLT över mig själv. (Värst, jag gör inget annat än skryter känns det som :S)

Jag har ett litet dilemma oxå som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med: På lördag ska jag iväg hela dagen, sambon ska ut och tävla... Och då brukar det bli mackor och kexchoklad... Vilket just nu rimmar jättefalskt i mina öron... Men vad ska jag äta/ta med istället? Funderade på en sallad kanske, oerhört tråkigt men ger ett rent samvete... GE MIG TIPS!!!

4 kommentarer:

Ladybug sa...

Skryt på du. Det har du gjort dig förtjänt av.
Du kan ju alltid ta med ägg ;-) Eller en sallad med salami och brie.

Tjockis sa...

Ja det kanske får bli en sallad ändå... och tonfisk/ägg till frukost... *funderar*

Finessan sa...

Du är i rivstarten va? Då kan du äta Babybell, de små ostarna. Toppen som mellis. Ölkorv med inga kolhydrater, eller lågt, är också bra. Med en sallad så har du fixat dagen. :)

Tjockis sa...

Ja babybell var ett riktigt bra tips... jag som trodde jag skulle behöva svälta kommer snarare äte för mycket :P Ölkorven skippar jag dock, finns inga vegetariska sådana :D