torsdag 23 april 2009

Depp och halloumi

Ni får ursäkta att det var lite tyst här igår kväll... Men först var jag i väg på Body Balance och sen fick jag ett samtal som jag trodde skulle vara positivt men som inte alls var positivt. Så då blev jag lite nere och tillbringade resten av kvällen i soffan framför tv:n. Det gör jag typ aldrig annars. Men jag tröståt iaf inte. Har aldrig riktigt förstått grejen med det, det skapar ju bara mera ångest :S

Igår prövade jag oxå halloumi till middag. Lite lätt gummivarning men i övrigt oerhört gott. Blev lite förskräckt över de 25 fett %, man är väl Viktväktar-skadad för livet :) Sitter och klurar lite på hur jag ska lägga upp maten idag... Är lite sugen på soppa... Någon som har tips på bra rivstart-soppa?

3 kommentarer:

Måndagsbarnet sa...

Jag hade faktiskt också lite svårt för halloumi i början, men nu älskar jag det. Det viktiga är nog att man skär ganska tunna skivor och steker på hög värme, så att de får en ordentlig yta på bägge sidor och bli ordentligt uppvärmda i mitten. Jag brukar krydda dem lite med paprikapulver och peppar innan, supergott med stekta aubergine-skivor med smulat feta över. :)

Tjockis sa...

Åh, vilket härligt tips! Det får jag definitivt testa!

Ladybug sa...

Hoppas du känner dig lite bättre idag. Jag tycker du är duktig som kämpar på.