torsdag 16 april 2009

Dag 2 i mitt nya liv :)

Jodå, visst blev det simning! 30 längder på cirkus 30-40 minuter, det får man vara nöjd med tycker jag :) Var dock sjukt störigt att en gubbe simmade i mitten (man simmar ju annars längs kanterna ena kanten upp andra kanten ner... osv...) och han crawlade för allt vad han var värd och varje gång han tog nytt tag med armarna så skvätte det över hela badhuset!!! Jaha, tänker ni nu - vänd bort huvudet då! Och jag försökte! Men det var simträning på andra sidan och de övade på sitt allra plaskigaste simsätt just idag. Är det inte typiskt?! Nåväl...

Matmässigt har dagen oxå varit okej, tycker jag. Började dagen med en näve mandlar, skippade min morgonlatte - var inte alls sugen :S Men sen blev det brunch - räkmacka. Och till middag korvrisotto, efter recept från en av Paúluns böcker. Det var parboiled fullkornsris, grönsaker och korv. Riktigt gott, faktiskt! Och nu ska jag (tyvärr) äta pastasallad :) Rent kalorimässigt är den inte så tokig och mitt nya liv till ära har jag valt en pasta variant som inte bara är fullkorn utan även proteinberikad. Lite lägre GI, med andra ord.

Oj - nu piper pastan, gotta go!

2 kommentarer:

Ladybug sa...

Kanonbra jobbat i bassängen. Hoppas pastan var god.

Tjockis sa...

Ja, det dumma efter motion är ju dock att man känner att man är värd ett och annat... :S Men det ska bli slut med det, vänta bara ;) Och pastan var såklart supergod. Lägger upp receptet vid senare tillfälle, funkar säkert fint utan pasta oxå för de superstrikta!