måndag 7 september 2009

Träningsupdate

Fan, kändes inget bra alls på gymmet idag. Det var nytt pass så instruktörerna var lite nerviga och glömde av sig ett par gånger och jag har så svårt för sånt. Jag fattar att de är människor. Och att människor gör fel. Men jag tycker det är jobbigt. Det är även jobbigt när de inte vanar i tid för rörelsebyte så att man fortsätter med samma rörelse när instruktören helt plötsligt gör en annan. Jag är inte efterbliven, alltså.

Jag vill ha en instruktör som är tydlig och peppande. Som skriker att nu kör vi! Istället för att fnissa nervöst och försöka ta ikapp det dom missat genom att göra rörelsen i dubbel hastighet. Hur fan skulle det se ut om *valfri artist* stod på scenen, tappade bort orden, börjar fnissa, kommer på orden och sjunger dem i rapid för att komma i takt. Va?! Eller om de sjunger refrängen, skriker "EVERYBODY!!!" och börjar på nästa vers? Jag hoppas ni förstår mina liknelser :)

Mina höfter krånglade även en del under passet... Var mycket höftlyft och sidofällningar och ja, något galet är det. SÅÅÅ... Jag är lite gnällig för att jag inte fick ut/orkade maximalt av passet. Menmen, bara att ta nya tag!

1 kommentar:

Malin sa...

Var med om samma sak på bodypump passet häromdagen. En helt ny instruktör som var lite nervös, dock skötte hon sig lite bättre än den du hade :)

Jag förstår att du har ont i höften efter core, jag klarar inte av core träningen på grund av ett gammalt diskbråck.