måndag 18 januari 2010

Snedsteg

Jag ropade hej för tidigt. Jag var så jäkla stolt över mitt icke vräk. Men sen gick det åt skogen, är klart. Inte igår, närå, igår klarade jag mig bra trots Ikea besök. Utan idag. Idag har det gått åt skogen.

Jag har varit iväg och gett blod idag. Och då ska man helst dricka lite juice eller nått innan som en kickstart, så det gjorde jag. Fick även en tetra med juice när det var klart. So far so good, det hade jag kunnat överleva. Sen åkte jag in till city för att göra lite ärenden och fika med mamma. Fika. Med mamma. Jag hade kunnat nöja mig med en chailatte (5 PP för en liten). Men såg inte laxmackorna otroligt goda ut? Klockan var då ett och jag var hungrig. Jag förtjänade att äta. Men kanske inte en macka för typ 15 PP, av mina dagliga 29. Och jag har inte många av veckobonusen kvar heller.

Så. Där får man för att man säger att viktminskning inte behöver vara tråkig. Någon ville bestämt visa mig att den likväl kan vara förbannat tråkig. Men jag tänker låta det passera. Mackan var iaf jävligt god. Och från och med nästa vecka kommer jag inte under några som helst omständigheter äta godis, även om PP finns. Är det uppfattat, Tjockolina? Ja, master, det är uppfattat.

Men nu blickar vi framåt!

2 kommentarer:

mia sa...

Ibland blir det så bara *ler*
Tänk så här istället du har gjort en god gärning genom att lämna blod. Och så tar du nya tag i morgon. Själv ska jag inte till blodcentralen förrns om ca en månad.

Cornelia sa...

Ja ibland blir det som det blir. Men du kan ju försöka se på det som att en synd nu är inte lika farlig som en synd hade varit innan man fick det nya tänket....
Nya tag nu! Kram och pepp