lördag 9 januari 2010

Let's celebrate!

Jag har fått min första anonyma "beundrare". Jag undrade just när den skulle dyka upp!

"haahahahahahhahaah ahha asså va leker du och ha handskar på dig när du gymmar asså HAHAHAHAHHAHA sluta lek grym"

Mitt liv verkar alltså vara en lek. Vad trevligt för jag upplever det själv inte riktigt så. Men det var ju kul att jag kunde roa någon.  Och angående handskar så behöver man ingen "grym-licens" för att köpa dem, otroligt nog! Man kan köpa dem i nästan vilken sportaffär som helst. Man måste alltså inte vara grym på riktigt för att skydda sina händer från 1. Andras äckliga baciller 2. "Valkar". Att du dessutom får bättre grepp är ju bara en bonus. Så tyvärr, jag kommer fortsätta leka grym. För att det passar mig!

Personen i fråga har för övrigt suttit en fredagskväll, 21:19 och googlat "pro points viktväktarna" vilket kanske tyder på att någon borde ta tag i sig själv, göra något åt sin situation och jobba på sin egen självkänsla.

6 kommentarer:

Malin sa...

Inget alls att bry sig om. Jag brukar inte ha handskar, styrketränar ju inte så mycket, men sambon använder det. Det skyddar händerna mot de dära fula valkarna.

Sofia sa...

Idioter finns det fullt med.. skit i dom!! Jag tycker du är grym.. ;)

Suzan sa...

Wow, vilken tuffing.. jag pissar nästan på mig.

Maribella sa...

Jag tycker, på riktigt, att du är grym!! Med eller utan handskar på gymmet!!
GO ON!!
Kram

Sus sa...

Jösses.
Mind your own buissnes anonym.

Kickan sa...

Här är en till som använder handskar för att just som du slippa andras baciller samt slippa halka runder på skivstången tex om man blir svettig i händerna-vill ju inte få den jäkeln i skallen !
Nä stå på dig och skit i den där typen!