torsdag 17 december 2009

CSN

Idag är jag en dålig bloggerska. Lika dålig som mitt humör. Jag har känt mig så total lycklig sen jag bestämde mig för att gå ner till 50% och allt har känts så himla bra! Jag pratade med CSN innan jag bestämde mig och de sa att nemas problemas, du blir inte återbetalningsskyldig.

Så skulle jag utföra ändringarna idag men förstod inte riktigt så jag kontaktad kundservice och fick hjälp. Och då minsann blir jag massor av återbetalningsskyldig (drygt 8 tusen, hejdå). Men du kan ju skicka ett mail och säga att du inte gjorde såhär med mening, om du vill. Det ville jag. Så jag mailade och sa att jag gjort mitt bästa och lite till, fram tills idag. 100%.

Sedan ringer en annan kvinna från CSN eftersom jag hade mailat en annan gång oxå. (Ja, jag är lite otålig.) Hon skulle bevaka mitt ärende i fortsättningen och hon tyckte inte att jag skulle betala tillbaka pengar som redan betalts ut. Jag kunde ju inte förutspå det här!

Hon gav mig hopp. Skiter det sig nu kommer jag falla ännu hårdare. Jag vill inte falla mer. Vill uppåt. Vill må bra! Jag tycker att jag förtjänar att må bra. Jag har haft min otur. Varför tycker ingen annan det?

1 kommentar:

Malin sa...

Vad skönt för dig att du har tagit beslutet att läsa 50 procent resten av terminen! :)

Jag tycker inte alls du ska bli återbetalningsskyldig, det är ju inte många veckor kvar av terminen!