måndag 4 maj 2009

Lyx

Vem som än sa att "dieta" är tråkigt hade FEEEL! :) Idag har jag bara ätit lyxmat. Först vart det två stekta ägg med bacon till frukost. Till middag blev det thaikyckling från GI-bilagan. Ofta man äter thaimat på en måndag. Som man lagat själv. Som är bra för en. Och som är godare än massproducerad svajndyr från närmaste thai. Och nu på kvällen blev det hopplock av ägg, räkor, aioli och kräftsallad.

Jag tror att mitt blod vid det här laget är 50/50 med aioli. Och jag är trött på aioli. Ska nog slänga resten som är kvar från min lilla blandning och inte göra ny på ett tag. Mår illa av tanken tom. Men hejhopp, sån är jag :D Något annat jag inte "tål" är kokt äggula. Det typ vänder sig. Så jag petar alltid bort den och äter bara vitan. Ja, det är nog normalt? Och ganska dumt eftersom gulan innehåller mest protein... Men då kommer keson in i bilden. Det är de 50 andra % av mitt blod. Aioli och keso. Vem behöver blått, kungligt blod...?

2 kommentarer:

Chrissan sa...

Visst är det så, att man äter lyxigt.
Själv åt jag ju räksallad till lunch och lövbiff till kvällen, med bearnaissås dessutom.;)

Tjockolina sa...

Ja säg EN annan metod som tillåter detta *ekande tystnad* GI RULES!!!