torsdag 18 februari 2010

Nära döden... And I LOVE it!

Idag fick jag min nära döden upplevelse i konditions väg. Och jag är överlycklig! Var på Body Combat och jag vettetusan vart jag hållt hus men jag har helt och hållet missat den här realesen. Som i sig inte var så himla fantastisk förutom att just konditionen sattes rejält på prov. Efter andra låten (uppvärmning) var jag övertygad om att jag skulle dööö!!! Men sen kom den älskade andra andningen med ny energi och kraft. Det var underbart.

Efter passet hittade vi snittar och pommac i receptionen. Klart vi skulle ha det, liksom. Gratis är ju gott. Det visade sig dock sedan att det inte var till för "allmänheten", bara de som varit på premiären av Indoor Walking. Men det ger jag faktiskt fullständigt fan i. Ha-ha-ha. Ställ det inte i receptionen då, utan förslagsvis i salen.

Jag är förresten grymt sugen på att skriva ett vett och etikett inlägg alá Suzan. För någon måtta får det allt vara.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Ställer de gott-grejer i receptionen som alla kan nå, så får de verkligen skylla sig själva! Finns väl ingen i Sverige som inte resonerar som så att gratis är gott? Jag hade säkert ätit och druckit av det tills jag blivit lite småmätt eller åtminstone nöjd. ;D

Låter skitkul med Body Combat! Jag har inte vågat gå på det än...

Suzan sa...

Vilken release av combat var det? *nyfiken*

Suzan sa...

42:an som jag kör =)