onsdag 24 februari 2010

Äckel-päckel-päron-pung

Det har blivit en del godis, läsk och fucking kakor det senaste. Jag brukar tänka på min stackars kropp och allt jag utsätter den för. Men jag har hållt min vikt under pausandet. Och egentligen är jag inte så himla mastodont tjock längre. Säger vågen. Spegeln är inte riktigt där, just yet.

Men idag har jag ångest. Nu när jag sitter här utan absolut ingenting att göra tänker jag för mycket. Tycker att jag själv är äcklig. Okontrollerbar. Och då ska det påpekas att idag har jag ätit sunt! (Förutom pitan jag precis klämde i mig... men 500kcal... det hade jag fan "råd" med!).

Hade med mig sallad till lunch. Äter jag bara sallad, frågade en i min grupp. Givetvis inte, svarade jag. Men det är jävligt gött. Sen pratade vi vidare. Och helt från ingenstans sa hon "Du tränar en del oxå va?" Och det gör jag ju. En del och gärna lite oftare än så. Gladeligen. "Det syns." Hon lät nästan avis. Som om jag var någon slags förebild? Det stämmer inte riktigt. Jag är ju bara en fejkad pungråtta!

Japp. Så känner jag mig idag. Äcklig. Flötig. Aningens opassande. Fejkad. Nere.

3 kommentarer:

Suzan sa...

I know the feeling.. men du vet ju innerst inne precis som jag att vi inte är fejkade pungråttor... eller hur? kram!

Anonym sa...

sådär brukar ja oxå känna mig! som en bluff typ..när folk säger att ja inspirerar dem.. d e liksom inte så att huvudet har hängt me en ;)

du e super bra! o därmed basta =)

ha en bra kväll!

mvh mijah

MiniZillen sa...

sänder lite pepp till dig...nya tag...*pepp pepp*