söndag 26 juli 2009

Småpanik

Jag börjar få lite smått panik. Vilket egentligen är löjligt.

1. Jag glömde tömma jobbmobilen på sms. Han jag jobbat åt hade gjort det. Och jag vet att det inte är någon big deal. Men hade varit på sin plats, kanske. Det är absolut inga privata sms utan mer "Glöm inte skicka att du är klar" eller "Tidningarna är på väg". Standard som han oxå kommer få. Men som sagt - ändå.

2. Jag tankade i fredags morse och har nu börjat tvivla på om jag satte tillbaka tanklocket. Ni vet, det där svarta som alltid krånglar som man skruvar dit. Jag vet att jag la det på taket medan jag tankade, men satte jag tillbaka det?! Och vad händer om inte?! Min bil saknar sånt lock (bekvääämt!!!) så det vore inte helt otänkbart. Fuck.

3. Jag har under min jobbtid ätit som aldrig förr. Har knappt tänkt mig för alls när det gäller vad som passerat mina halsmandlar. Men jag har ju som ni vet fortsatt gå ner i vikt. Varför? För att jag sprungit i trappor cirkus en timma varje dag. Nu är det slut med det. Slut med trappor (skönt!) och slut med äta-vad-som-helst-andet. Detta ger mig mest panik. Känner mig redan uppsvälld och äcklig.

Detta är bara ett fåtal av de grejer som gnager i min lilla hjärna. Små saker. Småpanik. Men vaffan, det löser väl sig?

2 kommentarer:

Suzan sa...

koppla av nu!
Du har semester!

Tjockolina sa...

Ja för inte vart det som så att jag åkte till jobbet och fixade de där grejerna *perfektionist*