måndag 15 juni 2009

Kvällstankar

Varför ska man egentligen behöva äta? Det skapar bara ångest. Och stress. Matångest. Matstress. Jag lider av båda. Idag har inte varit någon GI-vänlig dag. Jag tappar greppet. Vill inte tappa greppet. Vill vara skinny.

Jag borde återgå till Håll Koll. Älskade verktyg. Men jag hittar inte tiden. Motivationen. Det funkar inte att vara beroende av datorn när man är ledig och på "flykt". Hur får ni det att "gå ihop"?

5 kommentarer:

Tjock - Chic sa...

Jag tröttnade på Håll Koll, för jag tyckte det krånglade för mycket och tog för mycket tid. Just nu äter jag minimalt med kolisar och mår bra av det för jag går ju äntligen ner:)

Nina sa...

tänker jädra mig positivt.. orkar inte heller hållkollen men har ätit kaka idag ... usch och fy men gott var det ...

Cornelia sa...

Jag vet hur det känns, men sjunk inte, håll dig bara flytaden så kommer du snart upp igen. Gör som jag och kolla på gamla bilder eller kläder för att hitta inspiration :-)
http://mia-caramia.blogspot.com/2009/06/hoppas-jag-inte-forstor-er-matlust.html

Studentskan sa...

Jag tycker det är tråkigt att du känner så. Att mat bara skapar ångest. Personligen ser jag mat som något positivt. Det är gott, det kan göra en glad, det är något att umgås över osv.
Visst försöker jag för tillfället tänka på vad jag stoppar i mig och så, men jag vill inte ta det så långt att jag får ångest om jag äter något "dåligt". Jag försöker göra "att äta nyttigt" till något roligt, prova nya recept, nya saker osv. Jag unnar alla att kunna slappna av över vad man äter, att kunna "unna sig" något utan att må dåligt och att må bra utan att anstränga sig.
Ursäkta den långa kommentaren, kännde bara att jag ville göra ett inlägg :)

Tjockolina sa...

Tack för peppande kommentarer, och ju längre desto bättre! <3