måndag 22 juni 2009

Just another manic monday...

Sådär. Då var första dagen avklarad. Det gick bra och var inte alls så farligt som jag först trodde. Var skönt att krypa i säng när man kom hem vi sex-tiden vill jag lova. Veta att snart skulle alla andras väckarklockor börja ringa men att jag är ledig resten av dagen *fniss*

I övrigt har jag funderat mycket över det här med vikt och viktnedgång. Jag är verkligen trött på att se ut som jag gör. Även om jag faktiskt lyckats komma en bit på vägen. Jag vill ha resultat. Och jag gillar GI, det är inte det, men jag tycker det är så förbannat svårt! Det är svårt att pränta in vad som är bra och dåligt, svårt att pränta in hur mycket kcal det finns i allt. Svårt att veta om man gör rätt. Det finns liksom ett liv beyond ägg känner jag.

Om jag lämnade GI, skulle ni lämna mig då?

7 kommentarer:

Chrissan sa...

Alltså. Jag tycker inte GI är så svårt.
Visserligen jagar jag inte kcal, men däremot jagar jag lågt kolhydrats- intag.
Och det är ju plättlätt.
I princip utesluter jag potatis, ris, pasta, bröd och äter inte så mycket frukt.
ha tålamod så lär du dig!
Lycka till!

Tjockolina sa...

Men det är lite så jag känner, jag skulle säkert kunna lära mig att utesluta vissa grejer ur min kost... Men för att gå ner i vikt måste man hålla kcal i schack!

livsnjutare sa...

Ät enligt LCHF istället, då slipper du att räkna kcal. Jag äter enligt det och jag är både mätt och slipper sötsuget.
Titta på Annika Dahlqvists blogg.

Pulver sa...

Jag lämnar dig inte om du lämnar GI. Däremot följer jag inte bloggar så hårt som inte bloggar om kost, träning och viktminskning.

Finessan sa...

Jag tänkte skriva precis som livsnjutaren, gå över till LCHF. Du behöver inte räkna ett skit, bara se till att ha koll på kolhydraterna. Sen på med fett bara. Kalorierna behöver du inte ens snegla på. Konstigt sätt att gå ner i vikt på, kan tyckas, men det funkar.

Förutom Annika Dahlqvist så finns Kostdoktorn.

Cornelia sa...

Trist att du tycker det.
Jag tycker faktiskt att GI är riktigt lätt, men självklart skulla jag inte lämna dig om du lämnade GI :-) Alla sätt är bra utom de dåliga :-)

Tjockolina sa...

Tack för peppande kommentarer! Självklart kommer jag fortsätta blogga om våndor, viktnedgång och träning! Ska kika lite på LCHF oxå, tack för tipsen - ni är BÄST!