måndag 27 juli 2009

Ideal

Vi var och shoppade en sväng idag. Jag behövde egentligen ett par nya leggins... Halvlånga leggings. Piratlängd. Var inne i inte mindre än tre affärer. Fick jag med mig några leggins hem? Nej. Och vadan detta, kanske ni tänker. Jo, jag är inte typisk XS. Eller ens S. Det fanns inga större! Och jag menar fanns inte! Hur sjukt är inte det? Vill affärerna inte ha kunder större än storlek S eller är de bara jävligt blåsta som tror att XS/S är medel? M som i medium är väl medel? Men närå. Tack så jävligt. Jag kände mig inte bara enormt tjock. Det gjorde mig förbannad. Nu snackar vi alltså inte ens rea utan ordinarie utbud. Eller vad det nu bör kallas.

Så jag gav upp on the leggins... Satsade på träningskläder. Och då kan man ju tycka att de som är lite större är de som behöver träna? Men även här vart det inte helt problemfritt att hitta rätta storleken. Och jag är inte enorm. Det ska ni veta. Linnet jag köpte idag är strl L. Hade passat med M oxå men gillar när det är lite större. Av en ren slump gick vi igenom männens avdelning på sportaffären. Tror ni det vart samma problem där?! Nepp! Där kunde jag inte heller shoppa för jag var för liten!!!

Hajjar ni? Vilka sjuka ideal! Kvinnor ska vara små som dvärgar och män stora och starka. Mest stora tippar jag på. Vad är det här? 50-talet?

2 kommentarer:

S sa...

Ja det är knäppt. Och du ser ju smal ut...

Tjockolina sa...

Men visst är det sjukt?! Hur många % av befolkningen har inte M eller L eller XL?! Strl 42 bör inte ens vara några konstigheter - det är hur folk ser ut som mest!